Odense Friskole søger en musiklærer til en fast fuldtidsstilling fra 1. marts 2023

Vi er en grundtvig-koldsk friskole midt i Odense, som søger en lærer, der sammen med skolens øvrige medarbejdere vil udfordre og understøtte skolens værdigrundlag og dannelsessyn.

Fællesskab og dannelse står øverst på dagsordenen på Odense Friskole, hvor vi har ca. 530 elever. Mødet mellem lærer og elev er helt centralt på skolen, og vi vægter nysgerrighed, medbestemmelse og demokratisk dannelse højt.

Vi er også en skole, der prioriterer faglighed, forældresamarbejde og mange praktisk-musiske aktiviteter og fag.

Vi søger en kollega, som brænder for musikundervisningen og som kan indgå i teamet med de andre engagerede musiklærere og fortsat videreudvikle og nytænke vores tradition for mange musik, koncert- og teaterarrangementer. Vi håber også du kan spille til morgensang

Udover musik skal du også gerne kunne undervise i kor og matematik på mellemtrinnet.

– Til en samtale vil vi selvfølgelig være nysgerrige på, om du brænder for andre fag eller har andre idéer eller kvalifikationer, der kan komme i spil. Det vil for eksempel være fantastisk, hvis du også kan undervise i madkundskab eller håndværk og design

Fagfordelingen for det kommende skoleår vil begynde i marts og du vil indgå på lige fod med alle.

Du er meget velkommen til at kontakte skolens ledelse på 66121571, hvis du gerne vil høre mere om stillingen.

Ansøgningsfrist er fredag den 20. januar kl. 12.00.

Samtalerne vil foregå i uge 4 og mandag den 30/1.

Ansøgningen sendes I PDF FORMAT til: of@odensefriskole.dk

Ansættelserne sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC.