Odense Friskole søger to lærere til faste fuldtidsstillinger fra 1. august 2022

Vi – en grundtvig-koldsk friskole midt i Odense – søger to lærere, som i samarbejde med skolens øvrige medarbejdere vil medvirke aktivt til, at skolens værdigrundlag og dannelsessyn udfordres, understøttes og videreudvikles.

Fællesskab og dannelse står øverst på dagsordenen på Odense Friskole, hvor vi har ca. 530 elever. Mødet mellem lærer og elev er helt centralt på skolen, og vi vægter nysgerrighed, medbestemmelse og demokratisk dannelse højt.

Vi er også en skole, der prioriterer faglighed, forældresamarbejde og mange praktisk-musiske aktiviteter og fag.

Vi søger to kollegaer, som er vilde med børn og unge samt deres forskelligheder, og har lyst til at samarbejde med ledelsen, dygtige kollegaer og forældre om elevernes udvikling, trivsel og læring.

Vi har lavet to skemaer, hvor man som ansøger skal kunne se sig selv i et af dem.

Skema 1 Indeholder følgende:

– Dansk- og klasselærer i en 1. klasse

– Fortælling og natur/teknik i en 1. klasse

– Billedkunst, historie, kristendom, natur/teknik i 4. klasse

– Vi søger en person, der primært ønsker at være i skolens indskoling

Skema 2 indeholder følgende:

– Naturfag (fysik/kemi, biologi, geografi) på 7. årgang/3 klasser

– Matematik i en 7. klasse

– Idræt i 7. klasse

– Til en samtale vil vi selvfølgelig være nysgerrige på, om man brænder for andre fag eller har andre idéer eller kvalifikationer, der kan komme i spil. Det vil for eksempel være fantastisk, hvis man også kan spille til morgensang. Det er dog vigtigt for os, at skemaerne i høj grad kan dækkes af ansøger.

Du er meget velkommen til at kontakte skolens ledelse på 66121571, hvis du gerne vil høre mere om stillingen. Læs også gerne mere om os på vores hjemmeside: www.odense-friskole.dk

Ansøgningsfrist er fredag den 29. april kl. 12.00. Samtalerne vil foregå mandag den 9. maj og tirsdag den 10. maj.

Ansøgningen sendes til: of@odensefriskole.dk

Ansættelserne sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC.